De website van de familie HENDERIK     Laatst bijgewerkt: 19 december 2011

 

Nieuwtjes

18 december 2011

De website is inmiddels behoorlijk gecompliceerd en onderhoudsgevoelig geworden. De komende maanden wordt de website voorzien van een nieuwe lay-out en waar mogelijk wordt verouderde data verwijderd danwel geactualiseerd. Een mega-klus, maar iemand moet het doen ;-)

De nieuwe opzet van ons web is gestart op 1 mei 2005. Op deze pagina zal de webmaster regelmatig de voortgang melden. Op deze wijze valt ook de historie van deze website te volgen.

Wil je op de hoogte blijven, kijk dan regelmatig op deze pagina.

Familie berichten

Familie nieuws

11 maart 2010, om 16:58uur:

Edwin en Sandra Henderik hebben een dochter gekregen.

Ze heet Elin en is te bewonderen op

 www.elinhenderik.web-log.nl

Edwin en Sandra Henderik zijn op 31 augustus 2007 de gelukkige ouders geworden van zoon Julian.

Dsc03190 Dsc03242

Voor foto's etc klik op onderstaande link:

www.julianhenderik.web-log.nl 

6 januari 2007: De beveiliging van ons web heeft om een aantal redenen extra aandacht nodig. In de komende weken zal dus het nodige veranderen. Werkt iets niet, mail even naar de webmaster op theo@henderik.net

14 oktober 2006: In de afgelopen maanden heeft het web "stilgestaan" vanwege enorme problemen met de PC. Vele malen terug naar de leverancier leverde niets op. Toen de PC eindelijk wel werkte begonnen problemen met de ADSL verbinding. Het zit niet mee.

Inmiddels is gisteren en vandaag het nodige toegevoegd:

Foto- en filmmateriaal van Opa Joop's 78e verjaardag, Anna's eerste verjaardag en Kimberley. 

Kleindochter Anna

24 juli 2006: Anna groeit als kool en is alweer bijna 10 maanden.

Het is geweldig om haar elke week weer een stapje verder te zien "groeien". Van een alle hulpbehoevende baby tot inmiddels een dreumes, die in staat is al aardig aan te geven wat zij wil. Altijd goed gehumeurd en breed lachend, zonder schroom altijd weer "in" voor weer iets nieuws en daar altijd enthousiast over. Met een groot vertrouwen in haar omgeving is ze gelukkig nog steeds nergens bang voor.

Zo ongeveer wekelijks wordt haar eigen "webje" (is inmiddels in ruimte meer dan 60% van dit hele web overigens) bijgewerkt, omdat Monique als oppasoma wekelijks haar vorderingen kan bijhouden.

Details over haar ontwikkelingen zijn dus te vinden op haar eigen "webje". Haar fotoalbums zijn zo geordend, dat je eenvoudig door alle albums heen en weer kunt bladeren door gebruik te maken van de aan elk album toegevoegde pijltjes.

Anna's web

6 maart 2006: Eddy en Marian 25 jaar getrouwd
(zie fotoalbums)

10 februari 2006 Marga en Tim Getrouwd
(zie fotoalbums)

 

3 februari 2006 Lisette en Rudy Getrouwd
zie fotoalbums)

28 februari 2006

Nu ook filmpjes te bewonderen op ons web.

Zoals velen inmiddels gezien hebben zijn er veel foto's, geordend in fotoalbums op het web verschenen van Anna.

Vanaf heden zijn er ook af en toe nieuwe filmpjes te bewonderen. Zie de link in het menu aan de rechterkant van het scherm.

Deze kosten veel ruimte, dus zullen bij plaatsing van nieuwe filmpjes oudere moeten verdwijnen. Maar geniet van wat geboden kan worden.

11 oktober 2005

Zeer blij zijn we met de geboorte op 8 oktober 2005 om 15.52 in Helmond van:

De gelukkig gezonde dochter ANNA van:
Petra de Jager - Henderik en Rik de Jager

 

Kleindochter van:
Monique en Theo Henderik

   

2 mei 2005
Henk wordt deze maand 50
Een Vos, die wel zijn haren maar niet zijn streken verliest

1 mei 2005
In oktober hopen de webmaster en zijn vrouw de trotse opa en oma te worden van het eerste kleinkind.

Stamboom

25 april 2006

Teneinde de mogelijkheden tot aansluiten aan mijn stamboom te optimaliseren heb ik de beschikbare informatie van de (groot)ouders van mijn echtgenote opgenomen. In een later stadium zal ik die informatie ook omzetten in GEDCOM formaat, maar niet alles tegelijk. Deze informatie is ook opgenomen in de naamlijst, te bereiken in het menu via Henderik.

4 april 2006

Ik ben begonnen met het overzetten van de stamboominformatie vanaf het oude web naar dit web. Zie naamlijst en het hoofdstuk Henderik uit het menu aan de linkerkant van
het scherm.
7 mei 2005
Groot nieuws:
Dankzij het "monnikenwerk" van Leo Hendriks is het nu mogelijk een allereerste testversie van een website conform de standaards van GensdataPro te publiceren. De inhoud is al verregaand compleet. De website valt qua lay-out nog te verbeteren.

Een ieder is uitgenodigd om de ingevoerde gegevens te controleren en de webmaster (zie pagina kontakt)  informatie aan te reiken, die de inhoud kan verbeteren. Daarvoor vast dank!

Belangstelling?: Klik op de knop GDP-website on het linkerframe van deze pagina.

Laat via gastenboek weten wat U er van vindt.

 
4 mei 2005:
Begonnen met informatie over te brengen van de oorspronkelijke site naar deze site. Waar nodig / mogelijk worden direct verbeteringen (inhoud en vorm) aangebracht. In de komende weken zal deze website dan ook redelijk compleet gaan worden. We zullen zien.
 
3 mei 2005:
Inmiddels is de software Gensdatapro aangeschaft (versie 1.9.4), waardoor hopelijk binnen niet al te lange termijn, de data nog beter te ontsluiten valt.
 
1 mei 2005
Een nieuwe template met een wat rustiger uiterlijk is ahv een voorbeeld verder uitgewerkt en is begonnen data over te brengen van de "" oude" stamboom website

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Web site and all contents Copyright Theo Henderik 2005, All rights reserved.

Free website templates